Watersport

In Nederland kan watersport natuurlijk niet ontbreken. Een zeer groot deel van ons land ligt beneden het waterpeil en we deinzen dan ook niet terug van een beetje water. Watersport omvat eigenlijk alle sporten die je op het water kunt doen. Niet alleen sporten als waterpolo, maar ook sporten als roeien behoren tot de categorie watersport. Een aantal leuke sporten worden hier genoemd, maar door het enorme aanbod aan watersporten noemen we ze niet allemaal. We hebben voor drie sporten gekozen waarvan wij denken dat ze goed bij Nederland passen, namelijk:

  • Roeien
  • Zwemmen
  • Waterpolo

Een vereniging is niet altijd nodig

Voor roeien is het wellicht wat moeilijker om hier een goede vereniging te vinden die ook nog eens in de buurt is, maar zwemmen en waterpolo kan gewoon bij een zwembad. Watersport kan door iedereen beoefent worden, echter is het natuurlijk wel slim om in het bezit te zijn van een aantal zwemdiploma's. Dit niet alleen omdat je veel sporten dan sowieso niet kunt beoefenen, maar uiteraard ook voor de veiligheid. Wil je graag dat er nog sporten worden toegevoegd, neem dan contact met ons op.

Heb je nog vragen over een watersport of zou je graag een watersport op deze website zien die er nog niet op staat? Neem gerust contact met ons op, dan bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.